Naan Colman

8ste opvolger Vlaams Parlement  

Al jaren strijd ik als ondersteuner in het bijzonder onderwijs voor een inclusievere samenleving die vooral menselijk en eerlijk is. Iedereen heeft het recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen naar eigen talenten en mogelijkheden. Als Vlaamse bevoegdheden vormen onderwijs en welzijn, een belangrijk onderdeel waarop ik mij als kandidaat, zal richten binnen de aankomende verkiezingen. Iedereen heeft het recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen waarbij de nadruk ligt op het aanvaarden van de verscheidenheid en gelijkwaardigheid middels inclusie.

'Iedereen heeft het recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen waarbij de nadruk ligt op het aanvaarden van de verscheidenheid en gelijkwaardigheid middels inclusie'

Ik geloof sterk in de mogelijkheden die Groen aanreikt om omgevingsgericht dat beleid te voeren dat tegemoetkomt aan niet alleen de noden van de omgeving maar ook daarin nog eens het klimaat waarin mensen leven, versterkt. Onderwijs en inclusie zijn voor mij 2 sleutelbegrippen die ik niet onaangeroerd wil laten liggen.

Tijd om je stem te laten horen. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder België.